El silenci de la Setmana Santa Marinera

RUTA CULTURAL Y GASTRÒNOMICA DE LA SETMANA SANTA MARINERA 2021

 

El projecte del EL SILENCI DE LA SETMANA SANTA MARINERA, projecte Cultural i Gastronòmic per celebrar i rememorar LA SETMANA SANTA MARINERA Festa d’Interès Turístic Nacional. En temps de pandèmia i en absència de la festa més idiosincràtica i estimada dels nostres barris.

 

OBJECTIU:

Amb aquest projecte es pretén realitzar l’esdeveniment de manera simbòlica, donant-li continuïtat a la celebració tradicional dels veïns /es introduint a l’espectador en una experiència per vivenciar la SSM com un calidoscopi d’emocions culturals, històriques, visuals, gastronòmiques i musicals, amb la finalitat de apropar-se més a la particular forma d’expressió dels barris Marítims de València. 

 

CABANYAL CANYAMELAR Y GRAU 

 

 

Posant en relleu la importància de la restauració (amb el menjar típic de Quaresma) i dels comerços en el transcurs de la Setmana Santa Marinera. Dinamitzant i visibilitzant la cultura i la Gastronomia del nostre barris.Ruta Cultura i Gastronòmica pels barris del Cabanyal, Canyamelar i Grau a través del parla visual de les fotografies d’artistes del barri María José Tomas Carles, Vicent J. Vallès i Lola Seron.  

ACCIÓ:

L’exposició es realitzarà en els diferents locals de restauració característics i emblemàtics que realitzin la cuina de quaresma típica marinera dels nostres així com els locals comercials relacionats estretament amb la Festa dels Barris creant una ruta per l’essència d’una cultura singular.

Amb la col.laboració de la Finestra a La Mar; Gestió de projectes per dinamitzar la cultura i gastronomia dels Poblats marítims i serveis publicitaris.

 


subvencionat per :

Ajuntament de Valencia Pedanies_participacio_accioVeïnal
Logo_negro_cabanyal_Reviu