Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

galardones cabanyal en Femení

7 marzo 2023 / 19:00 22:00

Amb motiu del dia de la dona 2023 C.F Cabanyal-Canyamelar Femení s’ha proposat crear uns guardons que premien i reconeguen la tasca de persones, mitjans de comunicació o institucions a favor del feminisme i de la igualtat de gènere.

Som un Club xicotet amb un sol equip, però som grans en il·lusió i en esperances. Volem que ens coneguen per les nostres iniciatives en pro de la igualtat i de la lluita quotidiana de la dona a l’àmbit esportiu ia la societat que ens ha tocat viure.

Per això La Junta directiva proposa els guardons següents.

– Guardó Mitjans de Comunicació a Plaça Esportiva per la tasca i el reconeixement de l’esport femení i la celebració anual de la seva quarta gala de l’esport femení.

Guardó per la seua Trajectòria professional en defensa del feminisme i dels Drets Humans a Lola Bañón Castelló, periodista, professora de la Universitat de València, el 2017 va rebre del premi Defensa dels Drets Humans de l’Organització Amnistia Internacional, corresponsal de guerra de Canal 9 i escriptora (Palestinos, Editorial Planeta2002) actual membre del consell Rector d’ A Punt.

Guardó per la seva trajectòria esportiva al Futbol Femení d’elit Maria d’Alharilla Casado Morente jugadora del Llevant U.D. Per normalitzar al futbol d’Elit, ser mare pionera i jugadora en actiu.

L’acte de lliurament dels guardons se celebrarà a la biblioteca municipal de Cabanyal Casa de la Reina el dimarts 7 de març a les 19.00H. Després de l’acte hi haurà una recepció per a totes les persones assistents.

C.F. Cabanyal – Canyamelar Femení