CENTRES MUNICIPALS DE JOVENTUT València

CENTRES MUNICIPALS DE JOVENTUT: UN RECURS A L’ABAST DE TOTES LES PERSONES

Els Centres Municipals de Joventut ofereixen un servei permanent d’informació, assessorament, formació, dinamització sociocultural i incorporació a la vida social i activa de les persones joves en matèria de programes municipals, ocupació, temps lleure, cultura, salut, medi ambient o participació.


A més de disposar en alguns centres de sales de’estudi i exposicions, en tots es fan cursos, tallers o jocs de taula.


Alguns dels tallers que es realitzen són els anomenats Tallers Apunta’t. Són activitats gratuïtes de caràcter formatiu o de sensibilització sobre qüestions actuals. Segons la temàtica, estan dirigits a joves d’entre 12 i 30 anys, i la majoria tenen lloc en horari de vesprada, desenvolupant-se tant de manera presencial com virtual.


Molts dels tallers sorgeixen de les propostes que presenta la ciutadania (de manera individual, mitjançant associacions, empreses, etc.) i, especialment, les persones joves, a través del projecte “Finestra de Participació”. Amb això, es vol escoltar les inquietuds i reconèixer a la joventut el protagonisme que mereix en l’elaboració de l’oferta formativa i d’oci que des de l’administració es posa a disposició.


Es tracta d’una ocupació del temps lliure dels joves des d’una perspectiva educativa i formadora


Les persones interessades a realitzar la inscripció poden fer-ho a través de la pàgina web de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de València www.joventut-valencia.es, on trobaran tota la programació i l’adreça de cada centre municipal.


De tota manera des de Teixint Xarxes anirem posant els esdeveniments de les activitats que es vagen realitzant.